Introduktion för nyanställda!

Idag har jag varit på ovan.. Jag lärde mig hur man söker efter folk i telefonkatalogen, internt då.. Sen lärde jag mig nog inte så mycket mer?! Hmm.
Nu kom jag precis hem från sång lektionen, jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det där heller. (Förvirrad) Strax blir det promenad och verkar som om jag får sällskap... Det är ju alltid trevlig... Jag gillar att umgås med folk, men kan också känna att det blir jobbigt ibland, du vet när man bara vill vara för sig själv. Men ikväll vill jag INTE vara själv, Oskyldigt dömd börjar ikväll och det tittade vi alltid på tillsammans känns inte okej att vara ensam då... Hmm, förvirrad igen. Tror inte att det är någon som hänger med på vad jag säger nu.. haha.. Hörs sen kanske! Jo, föresten vill bara säga att utan er två igår hade jag inte klarat mig, ni räddade min kväll! Tack!


Känslan...

Igår träffade jag en vän som jag inte träffat på väldigt länge, vi pratade om hur det var tidigare, vad som hände, hur allt är nu.. Jag pratade om mina problem, känslor och tankar, h*n pratade om samma sak och berättade att h*n nyligen varit med om samma saker. Vi pratade i timmar och efter detta kände jag att jag inte känmt mig så här glad och lättad (på både gott och ont) på väldigt länge. Vill bara säga Tack! Det behövdes och tankarna och känslorna är lättare att komma åt och förklara nu...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0